SANDNES - 51 68 32 00

Selskapslokaler

Langgaten 41 kan dekkes til alle typer evenementer. Langbord, småbord eller casual. Vi har gjort det før og strekker oss langt for å få det til. Dere kan booke et rom, to rom eller hele huset. Trenger dere enda større plass, kan vi gjerne servere frokost, lunsj, middag eller hva dere vil, i eksterne lokaler. Ta gjerne kontakt for flere detaljer.
 

Vinkjelleren

Vinkjelleren er intim og fungerer godt for målrettet samvær i grupper opptil 18 personer.  Her er det god atmosfære og muligheter for oppkobling til stor flatskjerm som henger på veggen.

Tilkoblingsmuligheter TV:

PC: VGA eller HDMI

MAC: AIRPLAY via APPLETV er tilgjengelig. Må forhåndbestilles

 

2. etasjeLokalene ligger en trapp opp fra hverdagen og er populære både i private og profesjonelle sammenhenger. Rommet er rektangulært og er utstyrt med egen kjøkkendisk, diskret inngang for våre servitører og projektor i taket. Enten dere er 15 som trenger armslag eller 90 intenst tilstedeværende, er dette et ypperlig møtested. Vi har også gode erfaringer fra arrangementer som har hatt opp til 130 deltakere, sittende i rekker eller stående i grupper. 

Tilkoblingsmuligheter prosjektor:

PC: VGA 

MAC: AIRPLAY via APPLETV er tilgjengelig. Må forhåndbestilles

 

Hele huset

Viljen er stor og vi har få begrensninger. Det betyr at dere kan bestille hele huset, og bevege dere fritt over tre plan.
 

Valget er dittHvis dere vil, kan vi starte på kjøkkenet hos oss. Her er gjestene med på å tilberede festmaten som er tilpasset dagens tema.

Vi lager gjerne selskap i andre lokaler også. Bare spør! Vi har servert vellykket mat på store og små kjøkken, inne og ute, i telt, i en fjellhall, i kantiner og i festsaler. Referanselisten er lang. Det meste trenger litt planlegging, men hos oss alt mulig.