SANDNES - 51 68 32 00

Inspirasjon & entusiasme

Vi som jobber hos Charles & De er levende opptatt av gode smaker, utsøkte kvaliteter og spennende historier. Derfor inviterer vi til Happenings med jevne mellomrom. Det kan for eksempel være i form av gjestespill og besøk av ressurspersoner fra spennende vingårder og Cognacprodusenter.
 

.................................................
 


.................................................

Av tidligere happenings kan vi nevne:

Gjestspill med Kinn bryggeri her kjørte vi velsmakende mat paret med velsmakende øl.
 
Tre ganger har vi hatt besøk av den svært dyktige innovatøren Terje Ommundsen. Han startet Norges beste Thai restaurant i 2004. Plah: bar & restaurant i Oslo er et mekka for matinteresserte. Mesterkokkene spiser gjerne her og det sier i grunnen det meste. Ved å tilføre tradisjonsrike thairetter moderne teknikker, kombineres de autentiske thai smakene med norske råvarer på en spesielt vellykket måte. Nå sist i mars 2016, startet vi helgen med et eget gjestespill kun for barn etterfulgt av en uformell kveld for de voksne med Thai a la Plah street food. Kvelden etter sto 8 retter med passende drikke til på menyen.
 
Tre år på rad gjestet Alex Sushi oss i to dager til stor applaus fra fornøyde kunder. Et utrolig populært gjestespill som ble fullbooket på få dager. Sushi kokkene tryllet på kjøkkenet og roste kvaliteten på vår lokale sjømat opp i skyene. 
 
Lutefisk by Charles & De er også blitt en tradisjon - og en god start på julesesongen for mange fornøyde gjester.
 
Smakfulle opplevelser inspirert av skogens sorte gull: Gjestekokk Michel Michaud tryllet en 5-retters meny i trøffelens tegn.
 
En helaften i Cognacens tegn: Maison Brillet var det første Cognac-destilleriet i hjertet av The Grande Champagne. 
 
Drømmedagen hvor vi dekket bord, serverte smakebiter og viste eksempler på hvordan du kan feire bryllup, storslagen fest, barnedåp, konfirmasjon, jubileum, med mer i våre lokaler.
 
Be Fabulous! Get Carried away - En rosa opplevelse som inkluderte  "a little pink drink" og billetter til premieren på Sex and the City - The movie inkl. goodiebag & stor stemning.
 
Lyst på et kokkekurs? Vår erfaring er at gjestene elsker å få være med på kjøkkenet! Er dere en god gjeng, er dette en opplevelse!  (Min. 20 stk.)
 
Vinsmaking bare for dere? Er du på jakt etter en litt annerledes forening, bursdagsfeiring, bryllup, eller fest, kan dette absolutt være en god idé!
 
Minneverdige 50-årsdager! Vi er glade for at Charles & De et blitt et yndet sted å feire "halvveis til hundre". Vi har mange spennende konsepter som er prøvd. Av dem kan vi nevne Råvarekonkurranse (kan du lukte / kjenne hva det er?), gruppearbeid på kjøkkenet og/eller i vinkjelleren, sjokoladelaging i konditoriet og "trylling med blomster" i samarbeid med vår dyktige blomsterleverandør.