SANDNES - 51 68 32 00

Ærlige råvarer og ekte lidenskap 

Mathuset Charles & De åpnet dørene i 2005. Navnet forteller om utsøkte smaker og viktigheten av godt samarbeid. Charles Tjessem fikk tittelen verdensmester i kokkekunst i 2003, da han vant gullmedalje i den prestisjetunge konkurransen Bocuse d?Or.

Lagarbeid & lidenskap er hemmeligheten bak et godt arbeidsmiljø. Hvis du besøker oss ofte, vet du at vi liker å fornye konseptet med jevne mellomrom. Vi liker utfordringer og elsker å drømme opp nye og forbedrede ideer. Menyene skifter 5 ganger i året. Det gir oss mulighet til å fokusere på sesongens beste råvarer og tilberede dem etter alle kunstens regler når de er på sitt beste. 

Våre verdier reflekteres i det vi serverer. Vi er opptatt av ærlighet og renhet - rene smaker, rene råvarer, rene medarbeidere og rent kjøkken. Vi tror på åpenhet. Vi er folkelige, men snobber med høy sigarføring er selvfølgelig også velkommen hos oss.  

Drømmer du om å være på lag med de aller beste?
Vi trenger alltid dyktige kokker og flinke servitører. Du kan gjerne være karrierebevist og ha et ønske om å nå lenger enn langt, for vi er flinke til å ta vare på talenter. Våre kokker og servitører og lærlinger er jevnlig med i konkurranser og vi er stolte av at de vinner priser og hevder seg helt i toppen. 
Søknad sendes på e-post til post@charlesogde.no